راهنمای جامع خرید تلویزیون هوشمند + بررسی قابلیت ها و امکانات تلویزیون هوشمند سونی

راهنمای جامع خرید تلویزیون هوشمند + بررسی قابلیت ها و امکانات تلویزیون هوشمند سونی

خرید تلویزیون روزبه‌روز کار پیچیده‌تری می‌شود. این روزها مرتبا انواع تکنولوژی‌های جدید، فرمت‌های مختلف و مفاهیم تازه‌ای معرفی می‌شوند که خریداران تلویزیون باید از آن‌ها خبر داشته باشند. علاوه بر این، چندین شرکت برای رقابت با امثال ال‌جی و سامسونگ، تلویزیون‌های ارزان‌تر را با امکانات بسیار زیاد راهی بازار می‌کنند.در هر صورت اگر به فکر خرید یک تلویزیون هستید، در ادامه به طور خلاصه و مفید به مهم‌ترین نکاتی که باید به آن‌ها توجه کنید، می‌پردازیم.


فهرست مطالب

  • راهنمای جامع خرید تلویزیون هوشمند
  • بررسی قابلیت ها وامکانات تلویزیون هوشمند سونی
  • سخن پایانی و سوالات متداول

راهنمای جامع خرید تلویزیون هوشمند

1. بودجه‌تان برای خرید تلویزیون

قبل از شناخت نسل های امروز تلویزیون ها، انتخاب اندازه مناسب و همه اینها باید به بخش اقتصادی ماجرا توجه کنید.«برند»، «سایز»، «رزولوشن تصویر» و «نوع»، مهم‌ترین عوامل تعیین‌کننده در قیمت یک تلویزیون هستند.بازه قیمت ها در این حوزه گسترده است پس دقیقا مشخص کنید چقدر قرار است هزینه کنید.

2. اندازه‌ی صفحه‌ی نمایش

اندازه‌ی صفحه‌ی نمایش اولین نکته‌ای‌ست که به ذهن خریدار می‌رسد. خوشبختانه امروزه در بازار، تنوع بالایی در زمینه‌ی سایز صفحه‌ی نمایش به چشم می‌خورد؛ از ۱۴ اینچ گرفته تا ۱۰۰ اینج و بالاتر. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله راهنما خرید تلویزیون ال جی را بخوانید.

تلویزیون

پر فروش‌ترین تلویزیون‌ها ۵۵ اینچی هستند. با این حال صفحه‌ی نمایش‌های ۶۵ و ۷۵ نیز طرفداران خود را دارد. اصلا فکر نکنید اگر سراغ تلویزیون ۳۲ یا ۴۰ اینچی رفتید، یعنی یک تلویزیون کوچک به‌درد نخور خریده‌اید.مهم‌ترین فاکتور برای انتخاب اندازه‌ی مناسب صفحه‌ی نمایش، ابعاد اتاقی‌ست که تلویزیون قرار است در آن جای بگیرد. پس حواستان باشد، خرید تلویزیون ۵۵ اینچی برای یک اتاق ۱۲ متری دلیل بر مناسب‌ بودن انتخاب شما نیست.

توصیه می‌کنیم قبل از اقدام به خرید، ابعاد دیوار و اتاقی که تلویزیون قرار است در آن قرار بگیرد را مورد توجه قرار دهید. نکته‌ی مهم بعدی، فاصله‌‌ای است که قرار است در مقابل تلویزیون بنشینید. یک قاعده‌ی طلایی برای محاسبه‌ی اینچ تلویزون با توجه به فاصله‌ی مبل‌ها از آن وجود دارد. اندازه‌ی صفحه‌ی نمایش بهتر است دو برابر فاصله‌ی تلویزیون و مبل‌ باشد.

3. انتخاب نمایشگر:  LCD، اولد، QLED و دیگر موارد

در حال حاضر، دو تکنولوژی نمایشگر غالب در بازار تلویزیون وجود دارد: LED-LCD (از جمله QLED) و اولد (OLED). درک تفاوت‌های این فناوری‌ها به شما کمک می‌کند که تصمیم درستی را بگیرید. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله راهنما خرید تلویزیون‌ سامسونگ را بخوانید.

بیشتر تلویزیون‌های موجود در بازار از پنل‌های LCD دارای نور پس‌زمینه‌ی LED بهره می‌برند. بسیاری از تلویزیون‌های ارزان‌قیمت تا برخی تلویزیون‌های گران‌قیمت مبتنی بر پنل‌های QLED اساساً از همین تکنولوژی استفاده می‌کنند. البته این موضوع به معنای کیفیت یکسان آن‌ها نیست. پنل‌های QLED محدوده‌ی رنگ بیشتری را پشتیبانی می‌کنند و در کل رنگ‌ها را به صورت زنده‌تر نمایش می‌دهند. از میان تمام پنل‌های LCD، پنل‌های QLED بهترین کیفیت ممکن را ارائه می‌کنند.

نمایشگر تلویزیون

همان‌طور که گفتیم، این نوع نمایشگرها از نور پس‌زمینه‌ی LED بهره می‌برند و به همین خاطر برای نمایش یک تصویر، نور LED باید از لایه‌های متعدد نمایشگر بگذرد. این موضوع معمولا منجر به عمیق نبودن رنگ سیاه و حتی گاهی اوقات نشت نور در لبه‌های نمایشگر می‌شود.

از دست ندهید
3 دلیلی که لپتاپهای هوآوی را به گزینهای جذاب تبدیل میکنند

پنل LED:

جدیدترین و بهترین تلویزیون‌های مبتنی بر این تکنولوژی از فناوری نوردهی موضعی استفاده می‌کنند که منجر به بهبود رنگ سیاه نمایشگر می‌شود. در این فناوری، پنل LED مربوط به نور پس‌زمینه به بخش‌های مختلفی تقسیم می‌شوند تا مثلا اگر یک بخش از ویدیو تاریک باشد، بخشی از پنل LED هم خاموش می‌شود. البته اگر این مناطق بسیار بزرگ باشند، نتیجه‌ی به دست آمده چندان عالی نخواهد بود.

پنل تلویزیون

اولد یک فناوری کاملا متفاوت نسبت به QLED محسوب می‌شود. در نمایشگرهای مبتنی بر این فناوری، هر پیکسل می‌تواند نور خود را تولید کنید. به همین خاطر دیگر با لایه‌ی LCD و پنل پس زمینه‌ی LED سروکار نداریم. در نتیجه، پنل‌های اولد می‌توانند ضخامت بسیار کمی داشته باشند. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله راهنما خرید تلویزیون شیائومی را بخوانید.

پنل QLED:

به همین خاطر تلویزیون‌های اولد به دلیل بهره‌گیری از قابلیت خاموش کردن پیکسل‌ها، می‌توانند رنگ سیاه را با جذابیت و عمق زیادی به نمایش بگذارند که این موضوع برای کنتراست تصویر هم اهمیت زیادی دارد. البته اگر تلویزیون اولد موردنظر چندان باکیفیت نباشد، برخی جزئیات موجود در سایه‌ها از دست می‌رود.

ساخت پنل‌های اولد نسبت به پنل‌های LCD گران‌تر تمام می‌شود و به همین خاطر تلویزیون‌های اولد معمولا نسبت به تلویزیون‌های LCD قیمت بالاتری دارند. البته برای تلویزیون‌های QLED این اختلاف قیمت چندان زیاد نیست.

در این میان باید به یک فناوری دیگر به نام mini-LED هم اشاره کنیم.بار دیگر شاهد استفاده از LCD هستیم اما برای نور پس‌زمینه، LED های کوچک‌تری مورد استفاده قرار می‌گیرد که این یعنی پنل موردنظر برای نوردهی موضعی از بخش‌های بسیار بیشتری بهره می‌برد. در نتیجه این نوع نمایشگرها از لحاظ نمایش رنگ سیاه تا حد زیادی عملکرد مشابه پنل‌های اولد را ارائه می‌دهند و در کل بسیاری از ضعف‌های نمایشگر LCD برطرف می‌شود.

اگرچه تلویزیون‌های mini-LED تعادل بسیار خوبی را بین قیمت و کیفیت تصویر برقرار می‌کنند، اما هنوز به طور گسترده راهی بازار نشده‌اند ولی در آینده‌ی نزدیک شمار این نوع تلویزیون‌ها افزایش پیدا می‌کند. به همین خاطر اگر به فکر خرید تلویزیون mini-LED هستید احتمالا باید مدتی صبر کنید.

4. روشنایی و زاویه دید

تطبیق تکنولوژی تلویزیون با محیط تماشا و عادات شما اهمیت زیادی دارد. از آنجایی که نمایشگرهای LCD (از جمله QLED) از نور پس‌زمینه‌ی LED استفاده می‌کنند، می‌توانند نور بسیار بیشتری نسبت به مدل‌های اولد ارائه کنند.این موضوع به وجود مواد ارگانیک در ترکیب نمایشگرهای اولد برمی‌گردد که روشنایی آن‌ها به دلیل تولید گرما محدود است.

روشنایی و زاویه دید

میزان روشنایی تلویزیون QLED می‌تواند به دو برابر نمایشگر اولد برسد و به همین خاطر برای استفاده در فضاهای روشن، تلویزیون ایدئالی محسوب می‌شود. از طرف دیگر، اگر از تماشای فیلم‌ها در تاریکی یا بیشتر در شب لذت می‌برید، تلویزیون‌های اولد با ارائه‌ی رنگ سیاه جذاب‌تر تصویر بهتری را نمایش می‌دهند.

نمایشگرهای اولد از لحاظ زوایای دید عملکرد فوق‌العاده‌ای دارند و به همین خاطر گزینه‌های ایدئالی برای تماشای گروهی محسوب می‌شوند. اگرچه در برخی زوایا شاید به طور جزئی با تغییر رنگ مواجه شوید، اما در انواع زاویه‌ها نور تصویر کاهش قابل توجهی پیدا نمی‌کند. تلویزیون‌های LCD مختلف برای غلبه بر این مشکل از فناوری‌های گوناگونی بهره می‌برند. به‌عنوان مثال، تلویزیون‌های نانوسل ال‌جی از پنل‌های IPS استفاده می‌کنند که زاویه‌های دید عالی ارائه می‌دهد ولی نسبت کنتراست آن‌ها پایین است.

از دست ندهید
معرفی امکانات موجود در ماشین های لباسشویی ال جی در سال 2022 + بررسی فناوری بخارشوی True Steam ماشين لباسشویی ال جی

از طرف دیگر، پنل‌های VA که در تلویزیون‌های QLED سامسونگ مورد استفاده قرار می‌گیرند، از نظر زوایای دید حرف زیادی برای گفتن ندارند ولی در عوض از نسبت کنتراست عالی بهره می‌برند و دقت رنگ بالایی دارند.اگر خانواده‌ی بزرگی دارید یا مثلا مرتباً با دوستان خود فیلم یا مسابقات ورزشی تماشا می‌کنید، قبل از خرید تلویزیون به زوایای دید و نور محیط توجه کنید.

 5. دقت تصویر (Resolution)

دومین موردی که در انتخاب صفحه نمایش مطرح است دقت تصویر یا «رزولوشن» (Resolution) است. رزولوشن به تعداد پیکسل‌های موجود در صفحه‌نمایش گفته می‌شود که تاثیر مستقیمی در شفافیت تصویر پخش‌شده دارند. هرچقدر رزولوشن یک تلویزیون بیشتر باشد، تعداد پیکسل‌های بیشتری در صفحه وجود خواهد داشت؛ درنتیجه تصویر شفاف‌تر یا به‌اصطلاح «شارپ‌تر» نشان داده می‌شود. امروزه، تلویزیون‌های رده‌پایین، دقت 720P دارند و تلویزیون‌های رده‌میانی و رده‌بالا به ترتیب، رزولوشن‌های Full HD (1080P) و UHD (4K) دارند.

رزولوشن، مشخصه‌ی خیلی مهمی هنگام انتخاب تلویزیون به شمار می‌رود و پیشنهاد می‌کنیم که سعی کنید با توجه به بودجه و سایز مورد نظرتان، تلویزیونی بخرید که بیشترین رزولوشن را دارد. رزولوشن بالا باعث می‌شود که اجزای کوچک، مثل نوشته‌ها هم با جزئیات زیادی نشان داده شوند و تصاویر به واقعیت نزدیک‌تر باشند. با ما در بررسی رزولوشن هایی که نامشان را زیاد می‌شنوید؛ همراه باشید.

تلویزیون های FULL HD یا 1080P:

این سری از تلویزیون ها فراگیرتر هستند و قیمت خوبی هم دارند اما اگر قصد دارید چند سالی تلویزیون خود را نگه دارید؛ به سراغ تلویزیون های 4K بروید.

تلویزیون های 4K یا UHD:

این دسته رزولوشنی 4 برابر تلویزیون‌های Full HD دارند و تصویری با 3,8 میلیون پیکسل ارائه می‌دهد که این رقم در واقع 4 برابر تعداد پیکسل‌هایی است که تلویزیون‌های 1080P ارائه می‌دهند. پیکسل‌های بیشتر در محیطی بسیار کوچک، در حقیقت جزییات بیشتر و تصویر بسیار شارپ‌تری هم به بیننده نشان می‌دهند که حتی از فاصله بسیار نزدیک هم نمی‌توان پیکسل‌های موجود روی صفحه را تشخیص داد. به نظر می‌رسد سایز مناسب این تلویزیون‌ها 50 اینچ و بالاتر باشد چرا که با کوچک‌تر شدن سایز، کیفیت تصویری که از 4K انتظار می‌رود هم کم ‌شود.

تلویزیون های 4K یا UHD

مسئله ای که باید آن را در نظر بگیرید کمبود محتواهایی با کیفیت 4K به خصوص برای ایرانیان است، فیلم‌ها و محتواهای کمی با این کیفیت وجود دارند و اگر هم باشند به راحتی قابل تهیه نیستند. محتوای 4K همانند لحاظ کیفی، حجم آن هم تقریباً 4 برابر است بنابراین لود شدن و پخش آن اغلب مشکل ایجاد می‌کند.

البته با گسترده‌تر شدن این فناوری به زودی بر حجم این فایل‌ها افزوده خواهد شد و خرید این دسته از تلویزیون ها آینده‌نگرانه به نظر می رسد اما در حال حاضر حجم محتوا قدری نیست که بتوانید رویش حساب باز کنید.

از دست ندهید
راهنمای خرید کانسیلر

6. کنتراست (Contrast Ratio)

کنتراست بالا همان موردی است که باعث ارائه تصاویر واضح تر با امکان مشاهده تمام جزئیات می شود حتی هنگام تماشای صحنه های تاریک!

کنتراست (Contrast Ratio)


توجه داشته باشید که کنتراست پایین همان علتی ست که رنگ سیاه را متمایل به خاکستری نشان می دهد و برخی جزئیات را فاکتور می گیرد.

7. HDR تلویزیون هوشمند

قابلیت HDR یا محدوده دینامیکی گسترده یکی از ویژگی‌های مهم نمایشگرهای جدید محسوب می‌شود. محدوده‌ی دینامیکی به تفاوت مقدار روشنایی بین تاریک‌ترین نقاط و روشن‌ترین نواحی تصویر که دارای جزئیات قابل تشخیص باشند، گفته می‌شود. این تفاوت معمولا با واحد «استاپ» (Stop) اندازه‌گیری می‌شود. تلویزیون‌های SDR (محدوده دینامیکی استاندارد) از محدوده‌ی شامل ۶ استاپ پشتیبانی می‌کنند ولی برخی از نمایشگرهای جدید HDR این محدوده را به بیش از ۲۰ استاپ رسانده‌اند.

HDR تلویزیون هوشمند

به زبان ساده، این یعنی با جزئیات بیشتری در سایه‌ها و بخش‌های روشن تصویر مواجه می‌شوید که منجر به ارائه‌ی تصویر غنی‌تر و جذاب‌تری می‌شود. همچنین تلویزیون‌های HDR از محدوده‌ی رنگ وسیع‌تری پشتیبانی می‌کنند و حداکثر روشنایی بیشتری ارائه می‌دهند. این یعنی رنگ‌های بیشتری را مشاهده می‌کنید و کمتر با گروه‌بندی رنگ‌های مشابه مواجه خواهید شد.

توضیحاتی را در مورد مهم‌ترین فرمت‌های مربوط HDR:

  • HDR10: این حداقل استاندارد HDR محسوب می‌شود و تمام تلویزیون‌هایی که از HDR پشتیبانی می‌کنند، با HDR10 سازگار هستند.
  • دالبی ویژن: دالبی ویژن یکی از فرمت‌های پیشرفته‌ی HDR محسوب می‌شود که از متادیتای پویا برای ایجاد فریم‌های HDR دقیق بهره می‌برد.
  • HDR10+: نسخه‌ی تکامل یافته‌ی HDR10 است که مانند دالبی ویژن از متادیتای پویا استفاده می‌کند. این فرمت عمدتاً در تلویزیون‌های سامسونگ مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • HLG: این فرمت توسط شبکه‌های تلویزیونی مورد استفاده قرار می‌گیرد و به تلویزیون‌های SDR و HDR اجازه می‌دهد از یک منبع استفاده کنند. به همین خاطر داده‌های بیشتر برای تلویزیون‌های HDR ارائه می‌شود و آن‌ها قادر به پخش تصویر بهتری هستند.

به استثنای HDR10 (که استاندارد پیش‌فرض HDR محسوب می‌شود)، دالبی ویژن نسبت به HDR10+ مورد استقبال بیشتری قرار گرفته است. سرویس‌های استریمینگ مانند نتفلیکس برای تقریباً تمام محتواهای جدید خود از این استاندارد استفاده می‌کنند و همچنین مایکروسافت هم اعلام کرده بازی‌های ایکس‌باکس سری ایکس و اس مبتنی بر این استاندارد خواهند بود.

8. توجه به صدا

شرکت‌های سازنده‌ی تلویزیون‌ها در سال‌های اخیر به طراحی آن‌ها توجه ویژه‌ای نشان داده‌اند و در نتیجه تلویزیون‌های بسیار باریک با حاشیه‌های اندک راهی بازار شده‌اند. یکی از اثرات جانبی چنین رویکردی این است که بیشتر تلویزیون‌ها از نظر اسپیکر حرف زیادی برای گفتن ندارند.

توجه به صدا

البته در این میان استثناهایی هم وجود دارد و مثلا می‌توانیم به تلویزیون‌های اولد سونی اشاره کنیم که از نمایشگر به‌عنوان نوعی اسپیکر استفاده می‌کنند و برخی از تلویزیون‌های TCL هم دارای ساندبار داخلی هستند. اما اکثریت تلویزیون‌ها-به‌خصوص آن‌هایی که قیمت بالایی ندارند-از نظر صدا کیفیت ناامیدکننده‌ای را ارائه می‌دهند.

اگر کیفیت صدا برای شما اهمیت زیادی دارد، پس بهتر است در کنار خرید تلویزیون مقداری پول هم برای خرید ساندبار کنار بگذارید. ساندبارها قیمت چندان بالایی ندارند ولی می‌توانند کیفیت صدای بسیار خوبی را به ارمغان بیاورند. بسیاری از آن‌ها از استانداردهای جدید مانند eARC و Dolby Atmos پشتیبانی می‌کنند و روی هم رفته جذابیت تلویزیون را افزایش می‌دهند.

از دست ندهید
آشنایی با انواع تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ + بررسی ویژگی های آنها

9. درگاه‌های ارتباطی

تلویزیون‌ها سال‌هاست که به دستگاه‌های چند منظوره تبدیل شدند، به همین دلیل درگاه‌های ورودی و خروجی و نقاط اتصال‌شان از اهمیت بالایی برخوردار است. به نظر می‌رسد هرچقدر درگاه‌های ارتباطی بیشتر باشد، بهتر است. با این حال توصیه می‌کنیم بسته به نیازتان اقدام به خرید تلویزیون کنید.

درگاه‌های ارتباطی شامل HDMI، USB و پشتیبانی از چندرسانه‌ای است. در حالی‌که که پورت HDMI دسترسی شما به منابع گسترده‌ای را فراهم می‌کند، USBها امکان ضبط و ذخیره‌ی اطلاعات را نیز در اختیارتان می‌گذارد. هنگام خرید تلویزیون توجه ویژه‌ای به تعداد پورت‌های HDMI داشته باشید؛ چرا که در حال حاضر دستگاه‌های مختلف مانند کنسول‌های بازی، لپ تاپ‌ها و تقریبا تمام دستگاه‌های دیگر به کمک HDMI به تلویزیون متصل می‌شوند و طبیعتا اهمیت بالایی دارد که تلویزیون مورد نظر شما حداقل 3 یا بیشتر HDMI داشته باشد.

توجه داشته باشید که در تلویزیون‌های مختلف معمولا یکی از HDMI ها به رنگ طلایی درآمده است. این HDMI نسبت به دیگر ورودی‌های مشابه کیفیت بیشتری دارد و از نسل جدیدتری استفاده می‌کند و هنگام اتصال دستگاه‌های مختلف توجه داشته باشید که مثلا کنسول بازی خود را به این درگاه متصل کنید (باید دستگاهی را متصل کنید که نیاز است بهترین خروجی ممکن را داشته باشد).

قبل‌تر تلویزیون‌ها درگاه‌های متنوع‌تر و بیشتری داشتند اما در حال حاضر به این دلیل که HDMI صدا و تصویر را همزمان انتقال می‌دهد و همچنین برای اتصال تقریبا همه‌ی دستگاه‌ها کاربرد دارد دیگر شاهد درگاه‌های دیگر نیستیم. البته درگاه‌هایی مانند LAN در حال حاضر هم کاربرد خاص خودش را دارد و مثلا شما می‌توانید به کمک آن مودم خود را به طور مستقیم به تلویزیون متصل کنید.

بررسی قابلیت ها وامکانات تلویزیون هوشمند سونی

سونی همواره به کیفیت محصولات خود توجه ویژه ای دارد و در تلاش است هر ساله امکانات تلویزیون سونی را افزایش دهد. در این بخش به بررسی امکانات و قابلیت های تلویزیون Sony خواهیم پرداخت.

قابلیت X-Motion Clarity در تلویزیون سونی

در تلویزیون های سونی قابلیتی طراحی شده که باعث واضح تر شدن تصاویر و موشن های حرکتی در هنگام پخش محتوای تلویزیونی می شود. از این رو تمام تلویزیون های سونی از سرعت رفرش تصاویر خوبی برخوردار هستند و این امکانات در مدل های بالا رده به حد عالی می رسد.

قابلیت X-Motion Clarity در تلویزیون سونی

 به این ترتیب هیچ یک از تلویزیون های موجود در بازار را نمی توانید پیدا کنید که در ارائه تصاویر روان و واضح با تلویزیون سونی برابری کند. این مسئله یکی از نقاط قوت این محصولات است که در هنگام پخش مسابقات ورزشی و صحنه های اکشن باعث لذت و هیجان کاربران شده و آن ها را به خرید این برند ترغیب می کند.

امکان بزرگنمایی تصاویر بدون افت کیفیت تلویزیون سونی

از دیگر امکانات تلویزیون سونی قابلیت بزرگنمایی تصاویر در آن است. تمام تلویزیون های میان رده سونی دارای چیپ X1 بوده و قادر به بزرگنمایی تصاویر بدون کاهش کیفیت هستند. این قابلیت تلویزیون Sony کاملا طبیعی است و حالت مصنوعی ندارد. به این ترتیب محصولات سونی در مقایسه با رقبا بی نظیر هستند.

از دست ندهید
راهنمای خرید یک آبمیوه گیری خوب و معرفی سه برند محبوب بازار

علاوه بر این، برخورداری از پلتفرم هوشمند در تلویزیون سونی باعث دسترسی به طیف گسترده ای از برنامه های نرم افزاری شده است. به طور کلی تلویزیون های سونی از کیفیت بالایی برخوردار هستند و از قطعات با کیفیتی در ساخت محصولات استفاده می کنند.

رنگ تصاویر با کیفیت و غنی در تلویزیون سونی

برخورداری از پردازنده Cognitive Processor XR در تلویزیون های سونی باعث افزایش کیفیت تصاویر در آن می شود و می تواند کاربران را با هر سلیقه ای راضی کند. این پردازنده که به عنوان یکی از اصلی ترین امکانات تلویزیون سونی شناخته می شود، قادر است رنگ تصاویر را بهبود ببخشد و با پردازش تصاویر و حذف طول موج های ضعیف، محتوای با رنگ طبیعی و بی نظیر ایجاد کند.

رنگ تصاویر

همچنین در قابلیت های تلویزیون Sony می توان فناوری XR Color را نیز مشاهده کرد که باعث ایجاد رنگ های غنی و با کیفیت می شود. با کمک این فناوری رنگ ها با چشم انسان مطابقت پیدا می کنند و کارایی و عملکرد تلویزیون نیز افزایش می یابد.

نمایش تصاویر با نور بالا در تلویزیون سونی

در تلویزیون های بالا رده سونی از نمایشگر فوق پیشرفته FALD استفاده شده که نقاط نوری زیادی دارد و کیفیت تصویر در آن ها فوق العاده است. در این تلویزیون ها اسلیم بک لایت درایو به کار رفته که نازک ترین و بی نظیر ترین بک لایت های تاریخ LED هستند. به این ترتیب داشتن نور باور نکردنی و فوق العاده در این تلویزیون ها، به عنوان یکی از مهم ترین امکانات تلویزیون سونی به شمار می رود.

فناوری BRAVIA XR در تلویزیون سونی

یکی از بهترین فناوری ها و امکانات تلویزیون سونی که بابت آن جایزه نوآوری دریافت کرد، فناوری BRAVIA XR است. این پردازنده عملکردی شبیه به مغز انسان دارد و قادر است تصاویری فراتر از حد انتظار تولید کند. به این ترتیب برای هر تصویر رنگ متغیری تشخیص داده و با تجزیه و تحلیل آن ها، حذف نویز و افزایش کنتراست، تصاویر را به چشم انسان منتقل می کند.

سخن پایانی

شما در این مقاله با راهنمای خرید تلویزیون هوشمند آگاه شدید. همچنین از قابلیت ها و امکانات تلویزیون هوشمند آگاه شدید. اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

 تلویزیون های سونی چه امکاناتی دارند؟

تلویزیون Sony جزو نمایشگرهای پیشرفته بازار هستند که کیفیت تصویر فورکی و ایت دارند و به عنوان تلویزیون هایی با کیفیت ساخت عالی شناخته می شوند. سیستم عامل اندروید رابط کاربری ساده و پیشرفته ای دارد و امکان نصب انواع برنامه ها را به شما می دهد.

راهنمای خرید تلویزیون سونی شامل چه موارد است؟

از جمله موارد مهم شامل سایزبندی، کیفیت تصویر، انواع نمایشگر، امکانات و مشخصات تلویزیون سونی می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید